Javna ustanova za obrazovanje odraslih

Održan godišnji sastanak članstva Mreže za ruralni razvoj

 29. studenoga 2019.

Danas, 28. studenoga 2019. godine u Zagrebu održan je godišnji sastanak članstva Mreže za ruralni razvoj na kojem je prisustvovala djelatnica Centra za šljivu i kesten, Nevenka Mrmić dipl.ing.,  kao predstavnik člana Mreže.

Na sastanku su predstavljene aktivnosti koje je Mreža provela tijekom 2019. godine, izvještaj koliko sredstava je isplaćeno po Pozivu za prijavu aktivnosti članovima u sklopu godišnjeg akcijskog plana Mreže za 2019. te je članstvo informirano da će ukupno biti isplaćeno gotovo 830.000 kn do kraja 2019. godine.

Predstavljen je i plan budućih aktivnosti, novi vizualni identitet Mreže te novi naziv Mreže – Nacionalna ruralna mreža čime se hrvatska Mreža približava ostalim europskim mrežama i nomenklaturi iz Programa ruralnog razvoja.

Ujedno hrvatska Mreža bit će domaćin 18. Sastanka nacionalnih ruralnih mreža EU, u listopadu 2020. godine.

Također 2020. godine članstvu Mreže bit će na raspolaganju do 3.000.000 kuna po Pozivu za prijavu aktivnosti u okviru godišnjeg akcijskog plana Mreže. U tu svrhu Tajništvo Mreže objavilo je Poziv za iskaz interesa kako bi se smjernice i interesi članstva mogle uzeti u obzir kod planiranja i raspisivanja novog Poziva za 2020. godinu.

Poveznice

Obrazovanje za zapošljavanje

obrazovanje-za-zaposljavanje

Grad Petrinja

agronomski-fakultet

Agronomski fakultet

agronomski-fakultet

Poljoprivredna savjetodavna služba

poljoprivredna-savjetodavna-sluzba

Hrvatske šume

hrvatske-sume

Poljoprivredni institut Osijek

poljoprivredni-institut-osijek