Javna ustanova za obrazovanje odraslih

AGRI – URBAN

Posjet međunarodne delegacije  AGRI – URBAN  projekta

U petak,  09. ožujka 2018. godine  u Centru za šljivu i kesten boravila  je međunarodna delegacija  predstavnika partnera iz deset zemalja Europske unije. Posjet je organiziran  u sklopu projekta  AGRI URBAN čiji je partner i Grad Petrinja.

Ovom prilikom ispred Centra za šljivu i kesten predstavnike međunarodne delegacije pozdravio je i zaželio im dobrodošlicu ravnatelj  Josip Dolenec dipl.ing. agr., koji je također prezentirao  djelatnosti i projekte  Centar za šljivu i kesten.
Potom  je privremeni pročelnik Upravnog odjela gospodarstvo, poljoprivredu i imovinu Grada Petrinje, gosp. Ante Marić dipl.ing.agr., održao prezentaciju na temu: “Poljoprivreda-Petrinja-Banovina”.

Na kraju je gosp. Đuro Juić dipl.iur., predsjednik udruge Put kestena održao prezentaciju na temu: “Put kestena”.

Predstavnici AGRI URBAN projekta obišli su  učionice i laboratorij Centra za šljivu i kesten te su  im predstavili poljoprivredne proizvode  našeg kraja: med, rakiju i likere.

U međunarodnoj delegaciji AGRI URBAN  projekta između inih bili su: voditelj projekta gosp. Luis Miguel Sousa te koordiratori gosp. Antonio Zafri Romero i gđa. Raquel Moreno Vincente.

Ispred grada Petrinje posjetu su  nazočile  privremena pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i razvoj  Edisa Mašinović dipl.iur.  i kordinatorice Kata Rupčić dipl.polit.  i Lana Modrovčić Ljubojević struč.spec.oec.

 

Poveznice

Obrazovanje za zapošljavanje

obrazovanje-za-zaposljavanje

Grad Petrinja

agronomski-fakultet

Agronomski fakultet

agronomski-fakultet

Poljoprivredna savjetodavna služba

poljoprivredna-savjetodavna-sluzba

Hrvatske šume

hrvatske-sume

Poljoprivredni institut Osijek

poljoprivredni-institut-osijek