Javna ustanova za obrazovanje odraslih

Unosi u kategoriji Novosti

VAĐENJE SADNICA PETRINJSKOG MARONA

VAĐENJE SADNICA PETRINJSKOG MARONA
U ponedjeljak, 09. ožujka 2020. godine obavljeno je vađenje sadnica Petrinjskog marona koje su cijepljene u proljeće 2019. godine za potrebe poljoprivrednog proizvođača.

PRESAĐIVANJE CIJEPLJENIH SADNICA PETR...

PRESAĐIVANJE CIJEPLJENIH SADNICA PETRINJSKOG MARONA
U periodu od 11. do 17. ožujka 2020. godine presađene su sadnice Petrinjskog marona. Radovi su obuhvaćali kopanje sadnih jama, sadnju sadnica dodavanjem supstrata s hranivima baziranim na tresetu T1 i T2, zabijanje kolaca uz sadnice, stavljanjem zaštitnih tuljaca te zalijevanje.

SADNJA PODLOGA U KANALE

SADNJA PODLOGA U KANALE
U petak, 06. ožujka 2020. godine nastavljeni su radovi na podizanju rasadnika sa podlogama kestena. Za potrebe sadnje iskopana su tri kanala u koje je postavljeno platno te se nakon toga pristupilo sadnji podloga sadnica.

PODIZANJE RASADNIKA

PODIZANJE RASADNIKA
U četvrtak, 05. ožujka 2020. godine nastavljeni su radovi na podizanju rasadnika te je proširena površina za smještaj posađenih podloga.

NASTAVAK RADOVA NA RASADNIKU

NASTAVAK RADOVA NA RASADNIKU
U četvrtak, 13. veljače 2020. godine nastavljeni su radovi na podizanju rasadnika što je obuhvatilo dovršetak ograde te sadnju podloga kestena u teglice. Podloge će se kalemiti plemkama Petrinjskog marona, a termin kalemljenja ovisi o rastu i razvoju posađenih podloga.

PODIZANJE RASADNIKA

PODIZANJE RASADNIKA
U srijedu 12. veljače 2020. godine., djelatnici Centra za šljivu i kesten pripremili su prostor za podizanje rasadnika kestena te smo presadili 200 podloga kestena koje će se cijepiti plemkama Petrinjskog marona.

RUKOVATELJ MOTORNOM KOSILICOM I TRIME...

RUKOVATELJ MOTORNOM KOSILICOM I TRIMEROM
Program osposobljavanja za rukovatelja motornom kosilicom i trimerom se donosi zbog potreba tržišta rada i mogućnosti zapošljavanja u poljoprivrednim i komunalnim djelatnostima na sezonskim i stalnim poslovima. Program osposobljavanja se donosi za potrebe provedbe projekta sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Program osp [...]

PRERAĐIVAČ VOĆA I POVRĆA

PRERAĐIVAČ VOĆA I POVRĆA
Program osposobljavanja za poslove prerađivača voća i povrća se donosi za potrebe provedbe projekta sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Program osposobljavanja za poslove prerađivača voća i povrća se donosi za potrebe polaznika / pojedinca da formaliziraju vještina i znanja na poslovima za koje posjeduju prethodna prakt [...]

Edukacija za programe osposobljavanja...

Edukacija za programe osposobljavanja: proizvođač povrća i prerađivač voća i povrća
      U srijedu,  15. siječnja 2020. godine  započelo je predavanje na programima osposobljavanja proizvođač povrća i prerađivač voća i povrća za potrebe provedbe EU projekta “Znanjem do nove šanse“. Projekta “Znanjem do nove šanse” provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda a nosit [...]

Poveznice

Obrazovanje za zapošljavanje

obrazovanje-za-zaposljavanje

Grad Petrinja

agronomski-fakultet

Agronomski fakultet

agronomski-fakultet

Poljoprivredna savjetodavna služba

poljoprivredna-savjetodavna-sluzba

Hrvatske šume

hrvatske-sume

Poljoprivredni institut Osijek

poljoprivredni-institut-osijek